Szukaj w:

Kategorie

Podręczniki

Analiza techniczna w przemyśle cukierniczym

Analiza techniczna w przemyśle cukierniczym

Autor:
Kategoria:Podręczniki, Techniczne
Wydawca:Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Rok wydania:
Stan:Dobry
Dostępność:1
cena katalogowa: 50,00 pln

Informacje dodatkowe

Ilość stron:410
Waga:0
Oprawa:Twarda w materiale
Kod:c1_155040

Informacje o egzemplarzu:

Obtarcia, zadarcia okładek, przykurzenia, pieczątka pobiblioteczna.

,,Książka składa się z trzech części: organizacja laboratorium zakładowego; metody analityczne stosowane w laboratoriach przemysłu cukierniczego; oznaczenia analityczne surowców.''

Facebook

Korzystając z naszej przeglądarki wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich do celów statystycznych. W programie służącym do obsługi stron internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Rozumiem